Pienryhmät

Elämän leipää -ruokajakelu

Seurakuntamme jakaa tiloissaan maanantaisin ja torstaisin "Elämän Leipää" järjestämällä evankeliointitilaisuuden klo 12.00 ja tämän jälkeen ruokatarvikkeiden jakelun ala-aulassa. Jakelu on tarkoitettu mm. nuorille perheille, yksinhuoltajille, työttömille, maahanmuuttajille.

Yhteyshenkilöt: Sakari Vuohelainen 0445164257 (jakelu) ja Eetu Rahkonen 0451550966 (evankeliointi).

Vammaistyö

Vammaistyön tavoitteena on luoda kaikille avoin seurakunta, jonka toimintaan kaikilla halukkailla on tasapuoliset mahdollisuudet osallistua. Lue lisää..

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelu auttaa ihmisiä heidän yksinäisyyteensä ja sairauteensa liittyvissä ongelmissaan. Lue Lisää..

Keittiöryhmä

Keittiöryhmän tarkoitus on palvella seurakuntalaisia ja ulkopuolisia eri tilanteissa järjestämällä kahvi- sekä ruokatarjoiluja. Lue Lisää..

Kalevan solu

Kalevan solu kokoontuu yksityiskodissa, jossa luetaan yhdessä Raamattua, rukoillaan ja harjoitetaan lämminhenkistä yhteyttä pienen purtavana kera. Tarkempia tietoja kokoontumisajoista ja paikasta saat solunjohtaja Pekka Virolaiselta p.0500-317 934.

Kanniston solu

Kanniston solu koostuu eri-ikäisistä aikuisista ja heidän lapsistaan. Solulaiset kokoontuvat toistensa kodeissa sunnuntaisin. Yhdessäolo koostuu yhteisestä ateriasta ja rukouksesta.

Alfa-työ

Seurakuntamme järjestää yhdessä City- ja ev.lut seurakunnan kanssa Alfa-kurssia, jossa perehdytään kristinuskon perusasioihin. Kurssit järjestetään keväällä ja syksyllä ja on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille. Lue lisää Keravan Alfan kotisivuilta.